Još rezultata...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter po kategorijama
Uncategorized
Nataša Lajšić Grbić

Vanilica u cirkusu

14,90KM

“Čitajući ovu knjigu u najkraćem roku ćete postati dugotrajno zaraženi posebnom energijom ove žene, Protagonisti kao sama Vanilica i Žmu, te često mnoge poznate ličnosti, vješto pronalaze put u njene neobične tekstove i uvijek aktuelne teme obrađene na veseo, šaljiv i vrlo “smart” način, čitaju se u dahu i ujedno navode na razmišljanje. Ne postoji tema kojoj Vanilica nije dorasla. Ne vjerujete? Uvjerite se sami!”

Ivona Oklobdžija

“Ne znam jel’ postoji nešto što više želim čitati u ova luda vremena, ne znam da li me iko više oraspoloži od njenih riječi. To je kao da odlutam u neki drugi svet da udahnem čist vazduh. Vanilica je moja ministarka za šljokice i pozitivnu energiju. Od njenih kolumni zaista sam očekivala nešto fenomenalno! Ali veoma brzo ona je za mene postala nova “upgraded” verzija ni manje ni više nego Keri Bredšo! YOU ROCK IT, GIRL!”

Ema Petrović

“Mislim da su najopasnije one žene koje poseduju sveto trojstvo: mozak, jezik i osmeh. Te su vazda naoružane. Jedna od njih je i autorka ove knjige neuklopljena u prost koncept. Kroz svoje kolumne ne izvinjava se nikom što je jedna od retkih koja stoji sama na braniku zdravog razuma, što čoveka posmatra kroz prizmu karaktera i dela, a ne grube spoljašnjosti, što umesto botoksa i hijalurona nosi crveni ruž, a od nakita osmeh.”

Nikea Vučetić

 

 

Na zalihi

Dnevne nezavisne novine
srpski
latinica
ijekavica
14,5x20,5
145
9789993826934
SKU: 9789993826934 Kategorije: ,