Još rezultata...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter po kategorijama
Uncategorized
Imbolo Mbue

Ovde dolaze sanjari (VU)

21,00KM

Dvije porodice. Jedna sa vrha, druga sa dna. Fascinantna pripovijest o zamkama mita o američkom snu.

Jende Jonga došao je u Ameriku iz Kameruna da svojoj porodici, supruzi Neni i šestogodišnjem sinu, obezbijedi bolji život. Nakon mnogo teškoća, sreća će mu se najzad osmijehnuti kada dobije posao ličnog vozača Klarka Edvardsa, jednog od moćnika čuvene investicione banke Liman braders. Klark od svog zaposlenog zahtijeva tačnost, pouzdanost i lojalnost, a za Jendea to nije problem jer mašta o zelenoj karti i o danu kada će zvanično postati Amerikanac, pa zato želi da se pokaže u najboljem svjetlu. Klarkova supruga Sindi ubrzo zapošljava i Neni kao kućnu pomoćnicu u njihovoj vikendici, a porodica Jonga konačno može da zamisli bolju budućnost.

Međutim, svijet moći i privilegija prepun je mračnih tajni, a Jende i Neni će ubrzo vidjeti prve pukotine na savršenoj fasadi svojih poslodavaca. Kada svijet finansija pogodi krah berze, oni će morati da se suoče sa nemogućim izborom…

Amerika je prolazila kraj nje. Njujork je prolazio kraj nje. Mostovi i bilbordi sa nasmešenim ljudima prolazili su kraj nje. Suviše brzo. Zauvijek.

Na zalihi

Vulkan
srpski
latinica
ekavica
2x14,5
292
9788610018431
SKU: 9788610018431 Kategorija: