Još rezultata...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter po kategorijama
Uncategorized

O nama

 

MyBook je lanac knjižara koji posluje na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. U našim objektima, pronaći ćete knjige svih domaćih i stranih izdavača, te hit naslove knjiga o kojima se priča. Naš team vodio se idejom da čitalačkoj publici na jednom mjestu ponudi kvalitetan izbor knjiga koji će obogatiti Vaše lične biblioteke.

Možete izabrati popularnu beletristiku, zanimljive naslove, stručnu literaturu, istorijske romane, popularnu nauku, umjetnost, enciklopedijska izdanja, dječije knjige, rječnike, priručnike, naučnu i epsku fantastiku, djela iz arhitekture, dizajna, sve što poželite da čitate u zavisnosti od Vaših afiniteta. Uživajte uz nove naslove nagrađivanih domaćih i stranih pisaca jer knjiga je jedinstvena, prenosiva magija.

MyBook team za Vas je pripremio i internet knjižaru za online naručivanje i kupovinu knjiga.

Podatke o knjigama koje su Vam potrebne možete pronaći prema autoru, oblasti, ili naslovu. Na našim stranama su i informacije o najprodavanijim naslovima te izdanjima koja posebno preporučujemo. Tu su i liste najnovijih izdanja po oblastima, koje takođe možete dobijati na svoju e-mail adresu ukoliko postanete član naše knjižare.

Takođe želimo da naglasimo da naša kolekcija proizvoda nudi širok izbor poklona za svaku priliku.

Pronađite savršen poklon u samo nekoliko klikova!

Naša brza dostava omogućava Vam da poklon stigne na vrijeme direktno na  adresu.

Pružamo Vam mogućnost da preko naše web knjižare kupite knjige kao poklon na način da izaberete određeni naslov, pošaljete nam adresu Vama drage osobe koju želite obradovati a mi ćemo knjigu za Vas upakovati i potpuno besplatno poslati na bilo koju adresu u Bosni i Hercegovini.

Registrujte se na našem site-u i počnite Vašu kupovinu ili nas potražite lično.

„I samo saznanje da te na kraju dana čeka dobra knjiga čini dan veselijim.“ – Ketlin Noris

Vaš myBook team