Još rezultata...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter po kategorijama
Uncategorized
Mirjana Krizmanić

A što sad? TU

24,75KM

A što sad? – Upute za suočavanje sa životnim nevoljama

Ugledna hrvatska psihologinja i najprodavanija domaća autorica Mirjana Krizmanić u svojoj novoj knjizi A što sad? – uči nas kako da pronađemo snagu i uspješno savladamo najstresnije i najteže životne trenutke.

Svatko od nas u jednom se trenutku svoga života nađe u začaranom krugu negativnih misli kad se suoči s ozbiljnim životnim problemima i nesrećama – kad izgubi voljenu osobu, ostane bez posla, razboli se, kad ga napusti partner ili partnerica… Katkad se s nevoljama možemo nositi sami, no katkad nam ipak treba pomoć. Ova knjiga terapeutski djeluje u takvim situacijama.

Kad nam je teško suočiti se s nekom situacijom, kad ne možemo svoj problem u potpunosti podijeliti s drugima, ni s prijateljima niti sa stručnjacima, koristit će nam »upute za nevolje« profesorice Krizmanić. Jednostavne afirmativne tvrdnje koje bismo trebali pažljivo pročitati, pa ih tada ponavljati sebi samima. One će nam pomoći da se lakše suočimo s problemima. Potaknuti će nas da se uspješnije prilagodimo situaciji u kojoj se nalazimo, pronađemo rješenje ili da jednostavno prihvatimo promjenu.

Ovaj priručnik poslužit će vam kao prva psihološka pomoć koju ćete uvijek željeti imati uza se.

Nema na zalihi

VBZ-Sarajevo
hrvatski
latinica
ijekavica
11x19
113
9789533044125
SKU: 9789533044125 Kategorija: